Welkom op het platform met het grootste aantal studenten in België !


Volledig gratis voor particuliere eigenaars !

Student.be biedt je de mogelijkheid om jouw studentenkamers /cohousing/appartementen volledig gratis te adverteren! 


Hoe zet ik mijn advertentie voor een studentenkamer online ?

  • Maak simpelweg een account aan op de volgende pagina: https://www.student.be/nl/gebruikers/sign-up
  • Duid bij het aanmaken van je account zeker aan of je een eigenaar bent of een student! 
  • Wanneer je een account hebt aangemaakt, zullen we je vragen om een formulier in te vullen met jouw contactgegevens. We garanderen dat we jouw contactinformatie niet zullen delen met andere bedrijven/personen. 
  • Wanneer je account volledig is zal je jouw advertenties voor onroerend goed online kunnen plaatsen via een formulier dat de essentiële elementen bevat. Je zal natuurlijk ook de kans krijgen om foto's en een locatie toe te voegen aan jouw advertentie. Jouw advertentie zal standaard gedurende 2 maanden online staan. Je hebt ook altijd de mogelijheid om de advertentie bij te werken of te verwijderen.


Mijn advertentie staat online. Hoe zullen studenten mij kunnen contacteren?

Studenten die op zoek zijn naar accomodatie kunnen hun zoekopdracht afbakenen op basis van verschillende criteria (prijs, locatie, type accomodatie...). Ze kunnen contact opnemen met de eigenaars via ons intern berichtensysteem. Telkens wanneer een student jou een bericht stuurt, krijg je een melding via e-mail. Dan zal je de studenten die jou een bericht gestuurd hebben kunnen antwoorden via jouw mailbox op Student.be.We wensen jou heel wat toffe studenten toe !