Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Daoust

Administratieve ondersteuning - 1 dag per week - M/V

 • Start date
  2017-11-13
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Daoust is een bedrijf op mensenmaat, dat door de jaren heen een structurele partner van de arbeidsmarkt geworden is, actief in de 3 regio's en in de 3 landstalen, met meer dan 250 vaste medewerkers.

Sinds zijn ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit. De menselijke en maatschappelijke waarden evenals de kwaliteit van de geleverde diensten zijn essentieel. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve selectieprocedure, waarbij kandidaten uitsluitend getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden.

Daoust werd opgericht in 1954 en is momenteel het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Het bedrijf is actief in de belangrijkste domeinen van de Human Resources via 6 afdelingen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Dienstencheques, Job Academy & Public Sector.

Job description

Voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar een student die 1 dag per week kan werken als ondersteunend administratief bediende.

De dag mag je zelf bepalen.

 

Searched Profile

- Goede kennis Excel

- Je bent punctueel en kan gestructureerd werken

We offer

Een aangename job binnen een IT omgeving.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs