Op zoek naar een kot?

studentenkot

Wil je het echte studentenleven leren kennen door op kot te gaan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Student.be is volledig toegewijd aan studenten en helpt jou om eender welk type verblijf te vinden. Of je nu op zoek bent naar een studio, een kamer in een cohousing, een appartement of zelfs een gastgezin, alles wat je nodig hebt kan je gemakkelijk vinden op Student.be.

In de sectie 'kot' op onze website kan je gemakkelijk de criteria voor jouw zoekopdracht aangeven, zoals type accomodatie, beschikbaarheden, de prijs, het minimum aantal beschikbare kamers, bemeubeld of niet, enzovoort. Je kan ook je zoekopdracht beperken tot een bepaalde stad of regio om zo een gepaste accomodatie dicht bij jouw universiteit of werk te vinden. Bij Student.be is alles mogelijk! 

De eerste stapjes in het studentenleven? Raadpleeg de artikels op onze blog, want die geven je heel wat nuttige tips en tricks in verband met je toekomstige studentenkamer. De artikels behandelen heel wat onderwerpen, gaande van tips om gemakkelijk een passende studentenkamer dicht bij je universiteit te vinden, gezonde recepten voor studenten, tot zelfs enkele tips om jouw toekomstige kamer goedkoop te decoreren om zo jouw vrienden te imponeren! Bovendien vind je ook interessante artikels in de andere secties van onze blog.

Waar wacht je nog op? Vind nu je perfecte studentenkamer!


Vind gemakkelijk een studentenkamer dicht bij je universiteit of werk op Student.be door een bepaalde stad te selecteren en ontdek zo alle beschikbare accomodaties:

Vlaanderen Wallonië Brussel

Heb je een bepaalde stad niet gevonden? Geen probleem, de lijst is nog veel langer hier!

Niet op zoek naar een kot?

Student.be helpt je ook graag bij het vinden van een stagestudentenjob en zelfs een eerste job! Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze website om zo te vinden waarnaar je op zoek bent.