Op zoek naar een stage?

stage vinden

Wil je graag ervaring opdoen tijdens een interessante stage? Dan ben je hier aan het juiste adres! Student.be is volledig toegewijd aan studenten en biedt je een waaier aan stagemogelijkheden aan.

Een stage vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest: Ga naar Student.be, maak een profiel aan en solliciteer volledig vrij voor de verschillende stages afhankelijk van jouw persoonlijke informatie en beschikbaarheid. Je kan ook een stage kiezen op basis van de sector en de afdeling die het best bij jouw studieniveau en richting past. Bovendien zijn er enkele mogelijkheden voor betaalde stages om zo een centje bij te verdienen terwijl je de kwaliteit van je cv naar een hoger level tilt. Bij Student.be is alles mogelijk!

Zodra je geregistreerd bent op onze website en met jouw toestemming kan je ook de meest recente stagemogelijheden rechtstreeks in je mailbox ontvangen door de sectie 'job alert' van je profiel in te vullen. Dit is de gemakkelijkste manier om in een mum van tijd en zonder veel moeite een passende startersjob te vinden. Bedrijven kunnen jou via ons gepersonaliseerd uitnodigingssysteem passende stagevoorstellen sturen afhankelijk van de informatie in je persoonlijk account.

Waar wacht je nog op? Vind nu je ideale stageplaats! 


Vind gemakkelijk een stage op Student.be door de stad te selecteren waar je wil werken en ontdek zo alle mogelijkheden:

Vlaanderen Wallonië Brussel

Heb je een bepaalde stad niet gevonden? Geen probleem, de lijst is nog veel langer hier!

Niet op zoek naar een stage?

Student.be helpt je ook graag bij het vinden van een kot, studentenjob en zelfs een eerste job! Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze website om zo te vinden waarnaar je op zoek bent.