3 masterstudentent van IÉSEG winnen de deloitte 2020 young women challenge | Student Life | Student.be

3 masterstudentent van IÉSEG winnen de deloitte 2020 young women challenge

Eind maart hebben drie masterstudenten van IÉSEG, Mejda AGREBI (Master Business Analysis & Consulting), Nour JAIT (Master International Business) en Sara FAYSSE (Master International Business) de eerste plaats van de Deloitte Luxembourg Young Women Challenge 2020 in de wacht gesleept.

Sinds 2015 heeft deze Challenge tot doel de vrouwelijke rollen in de audit-, belasting- en advieswereld te verdedigen en innovatieve ideeën aan te reiken over hoe het evenwicht tussen mannen en vrouwen in de werkomgeving kan verbeterd worden. Teams van studenten moeten een ‘creatief en innovatief project’  proberen te bedenken dat concrete acties/oplossingen op deze gebieden voorstelt.

Meer dan 130 teams namen dit jaar deel aan de wedstrijd. Het team van drie IÉSEG-studenten werd geselecteerd voor de laatste rondes eind maart en werd uitgenodigd om een eindpresentatie in te dienen bij de jury.

De drie studenten merken op: "Dit was een ongelooflijke kans voor ons en als vrouwen geloven we echt dat het een van onze taken is om bij te dragen aan het evenwicht tussen mannen en vrouwen op de werkplek en we hopen dat onze suggesties daar een positief effect op zullen hebben".

Proficiat aan het team van drie studenten die de eerste prijs gewonnen hebben: de kans om een stage te lopen bij Deloitte!

Meer informatie over de Challenge Deloitte Luxemburg is hier beschikbaar !

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  IT-generalist A2 (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Meet- en regeltechnieker

  ENGIE Generation Europe Startersjob
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Mechanisch onderhoudstechnieker

  ENGIE Generation Europe Startersjob
  1000 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid