Als jobstudent aan de slag in de horeca | Student Life | Student.be

Als jobstudent aan de slag in de horeca

 

studentenjob in de horeca

Als jobstudent werken in de horeca is voor jongeren en studenten heel aantrekkelijk. Flexibele werkuren, een mooi loon en een gevarieerde job met veel sociaal contact, dat is een mooie combinatie. Bovendien staat een horeca-ervaring ook héél mooi op je cv! Laten we even kijken wat je als jobstudent in de horeca doet en hoeveel je effectief verdient. Hieronder geven we je een waaier aan interessante weetjes!

Wat verdien je als jobstudent in de horeca?

Wanneer je als jobstudent in de horeca aan de slag gaat, wil je natuurlijk graag weten wat dat jou zal opbrengen. De verloning hangt af van de soort functie die je uitoefent en hoe oud je bent. We kunnen je meedelen dat je minimaal 10 euro per uur zal verdienen. Dat is niet slecht, hé? Bovendien kan je als kelner bijvoorbeeld regelmatig wat fooi in ontvangst nemen, waarvan jij zeker en vast mee profiteert! Wij hebben uitgezocht waar je per direct aan de slag kan.

Een studentenjob bij Flying Service

Een praatje maken met gasten en ondertussen iedereen voorzien van heerlijk hapjes en een goede borrel. Als jobstudent zeg je dan net iets vaker tegen je vrienden: ‘’Sorry, ik kan even niet mee kan naar café…’’ Jij hebt inderdaad betere dingen te doen. Je gaat werken bij de VIP van een 1e klasse voetbalwedstrijd, je hebt een huwelijksfeest staan of je moet naar dat knallende festival.  

Krijg hier ook de horeca-kriebels van? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de vacatures van Flying Service. Zij zijn een kei in het organiseren van events, dankzij hun sterke medewerkers. Koks, administratieve medewerkers, kelners en afwassers. Achter elk event staat een sterk team, waarvan jij deel gaat uitmaken.​

Aantal belangrijke zaken voor jou op een rij:

  • Je krijgt wekelijks loon.
  • Je krijgt €11,93/uur uitbetaald.
  • Op feest- en zondag maar liefst 150%. Come on holidays!
  • Je bepaalt zelf je werkrooster.

Waarschuwing vooraf

Bedenk je goed voordat je een job in de horeca start. De ervaring is onomkeerbaar… Horeca doet iets met je DNA. Je krijgt begrip van etiquette, het oprecht tonen van respect en het aangenaam vermaken van gasten.

Wanneer je deze gastvrijheid onder de knie krijgt, komt dat heel je carrière van pas. Tijdens een meeting, presentatie of projectgroep weet jij hoe je alle aanwezigen op hun gemak stelt en daar score je bonuspunten mee!

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid