Dit jaar een stapje voor op je lessen.... door te lezen! | Student Life | Student.be

Dit jaar een stapje voor op je lessen.... door te lezen!

kortingen 4UCAMPUS

De start van het nieuwe academiejaar komt snel dichterbij… hét ideale moment om op de vooravonden van het nieuwe academiejaar volop te genieten van de nazomer, de reünie met je vrienden, kennis te maken met je nieuwe kot- en kotgenoten… en ook om goede voornemens te nemen. Voor al jouw examens slagen wordt voor jou dit jaar alvast een fluitje van een cent. Wil je graag weten hoe je jouw slaagkansen kan vergroten? Dan kan je simpelweg door het nieuws te lezen!

Dit jaar zal je jezelf niet meer voor de gek houden. Je gaat naar alle lessen, je gaat je notities herlezen en je gaat op tijd aan je opdrachten beginnen. Oh ja, je gaat ook meer sporten.... God weet hoeveel goede voornemens je voor dit academiejaar hebt. Sommige voornemens zal je misschien een paar maanden volhouden, andere misschien het hele jaar door. Hier geven we je écht een goede oplossing om op lange termijn je kansen op succes aanzienlijk te vergroten: abonneer je op een krant of tijdschrift.  Door je toegang te bieden tot kwaliteitsinformatie, ver van fake news en scoops, ben je alvast een stapje voor op je lessen, onderscheid je je van de massa en bied je jezelf meer kansen op succes. Bovendien kan je als student profiteren van buitengewoon lage tarieven tot maar liefst -79% op jouw abonnement.

Je kan misschien wel zeggen dat je op de hoogte blijft van de actualiteit via Facebook of nieuwssites. Dat is alvast een goed begin. Maar de informatie op het internet is niet altijd geverifieerd en is vaak onvolledig of helemaal niet juist: jawel, hier hebben we het inderdaad over het alom bekende fake news. Bovendien zorgt de snelheid waarmee ze online geplaatst worden ervoor dat deze artikelen zelden een analyse geven die voldoende gegrond is om een eigen mening te kunnen vormen. Om al deze redenen is het belangrijk om op zoek te gaan naar informatie bij betrouwbare en geloofwaardige bronnen. Zo zal je je alvast onderscheiden van je medestudenten! En omdat alle kranten en magazines vandaag de dag ook over een digitale versie beschikken, kan je deze eenvoudig downloaden op jouw tablet of online raadplegen.

Hoe maak je de juiste keuze? Economie, internationaal nieuws, politiek.... Tijdschriften en kranten focussen vaak op één bepaald vakgebied. Kies op basis van je interesses en je studierichting de titel die het beste bij je past. Hieronder geven we je alvast enkele ideeën:

Alles wat je moet weten over Belgisch en internationaal nieuws: De Standaard

De Standaard is één van de belangrijkste dagbladen in Nederlandstalig België. Je vindt er helder beschreven feiten en kwalitatieve verslagen met een onderbouwde duiding en achtergrond die jou de kans geven om een beter inzicht te krijgen in de belangrijkste sociale, culturele en politieke kwesties.

Klik hier om te genieten van onze kortingen tot -54% op De Standaard

Het meest toonaangevende economische dagblad van België: De Tijd 

Heb je interesse in alles wat met economie en ondernemen te maken heeft ? Dan is De Tijd dé krant bij uitstek voor jou! Je vindt er kwalitatieve verslaggeving over de meest uiteenlopende topics binnen de boeiende wereld van economie, politiek, ondernemen, beleggen, technologie en wetenschap. 

Klik hier om te genieten van onze kortingen tot -50% op De Tijd

HET Belgische nieuwsmagazine: De Knack

Dit is hét actualiteitenblad bij uistek voor de Vlaming. Je ontdekt er elke week opnieuw een boeiend overzicht van de actualiteit in binnen- en buitenland. Politiek, economie, cultuur, gezondheid, milieu… in De Knack vind je voor elk wat wils, dat is zeker ! Bovendien ontvang je het nieuws elke week 3 keer anders bekeken dankzij Knack, Knack Weekend en Knack Focus. Daarnaast heb je als abonnee van De Knack nu ook toegang tot de digitale versie van Trends en Sport/Voetbalmagazine, evenals hun Franstalige tegenhangers Tendances, Le Vif en Sport/Footmagazine.

Klik hier om de andere superdeals met kortingen tot -41% op De Knack te ontdekken

Een intelligente blik op het laatste economische en financiële nieuws: Trends

Trends wordt al 30 jaar wekelijks uitgegeven en is dé referentie voor wie op de hoogte wil blijven van de Belgische en wereldwijde economische en financiële actualiteit, het laatste nieuws uit de wereld van startende ondernemingen, maar ook innovaties in marketing of management. Door het aanbieden van kwaliteitsvolle informatie biedt Trends je de kans om de belangrijkste trends in de wereld van vandaag en morgen te begrijpen. Daarnaast heb je als abonnee van Trends nu ook toegang tot de digitale versie van De Knack en Sport/Voetbalmagazine, evenals hun Franstalige tegenhangers, Tendances, Le Vif en Sport/Footmagazine.

Klik hier om de andere superdeals met kortingen tot -45% op Trends te ontdekken

Al het internationale nieuws in het Engels: The Guardian Weekly

Het is een van de oudste internationale nieuwspublicaties ter wereld: The Guardian Weekly heeft lezers in meer dan 170 landen. Dit nieuwsmagazine brengt wekelijks de beste reportages, opinies en foto's van alle edities van The Guardian (Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië) van de afgelopen week samen. De ideale keuze als je op de hoogte wil blijven van het wereldnieuws en jouw Engelse skills naar een next level wil tillen. 

Klik hier om te genieten van onze kortingen tot -48% op The Guardian Weekly

Elke week het beste van de internationale pers: TIME

TIME is een Amerikaans opinieblad met wereldwijde faam. Met de alom bekende cover van een bekend persoon en de brede waaier aan topics is dit opinieblad perfect om je kennis binnen verschilllende domeinen zoals wetenschap, technologie, bedrijfsleven en politiek verder uit te breiden én tegelijk je Engelse vaardigheden op te krikken! 

Klik hier om te genieten van onze kortingen tot -79% op TIME

Nog een laatste punt. Wist je dat het lezen van een artikel het geheugen stimuleert? Nu heb je geen excuses meer: het enige wat je hoeft te doen is kiezen! Raadpleeg hier de volledige lijst van abonnementen en hun kortingen.

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid