Een kangoeroe in de stad | Student Life | Student.be

Een kangoeroe in de stad

Engels start-up Delivroo

 

Een kangoeroe in de stad

Koeriers in het zwart met een grote rugzak met daarop een kangoeroe logo vullen tegenwoordig het straatbeeld van Antwerpen en Brussel.  Misschien heb je ze wel al zien fietsen met hun grote vierkante rugzak van restaurant naar restaurant. Die koeriers werken voor Deliveroo, een Britse start-up dat kwaliteitsgerechten aan huis of aan het werk levert.
Deliveroo werkt samen met restaurants in Brussel en sinds kort ook in Antwerpen. Hun doel is om kwalitatieve maaltijden te leveren aan hongerige mensen in het comfort van hun eigen thuis. Burgers, gezonde slaatjes, sushi, klassieke gerechten van Viva M’ Boma, alles wordt snel en warm geleverd door studenten of zelfstandigen.

Drie profielen die elk een sleutelrol spelen in deze goed gesmeerde ‘yummy machine’ :

 

Chef Olivier Van Klemput, de trotse eigenaar van Viva M'Boma

Head Viva M'Bona

Chef Van Klemput leidt al twaalf jaar met passie de keuken van het Brusselse restaurant Viva M’Boma.

Van Klemput was een van de eerste die samenwerkte met Deliveroo in Brussel en heeft absoluut geen spijt van deze keuze.

Ik hou van het contrast tussen de jonge dynamiek van Deliveroo en mijn stabiele grootmoeders keuken. Ik wil jonge mensen verleiden met mijn klassieke keuken en dat lukt nog beter als er een frisse fietser mijn gerechten tot bij nieuwsgierige twintigers en dertigers brengt. Als een bestelling van een Deliveroo klant binnenkomt, bereid ik het voor hen alsof ze in mijn restaurant zaten. Ik serveer hen de beste kwaliteit met alle benodigde ingrediënten”.

 

 

   Nicolas is een student die betaald wordt om te fietsen

 

studentenjob op Delivroo , Biker

 De studenten in Brussel en Antwerpen zijn razend enthousiast over deze nieuwe potentiële job. Studenten hebben vaak een verspreid lessenrooster en kunnen daardoor niet gemakkelijk een bijbaantje nemen in de week. Daardoor kiezen veel studenten om koerier te worden bij Deliveroo.

Het is moeilijk voor mij om een studentenjob te hebben met lange dagen of vaste uren. Bij Deliveroo kan ik per week kiezen wanneer ik werk en of ik werk”, zegt de Brusselse student Nicolas. “Maar het leukste aan de job is dat je terechtkomt in een hechte, open groep vrienden.

 

Alice verkent haar pakketje

Studenten die bestellen bij Delivroo

Deliveroo verandert de markt van de bezorgdienst die vaak met ongezond eten geassocieerd wordt. Klanten krijgen dezelfde kwaliteit thuis geleverd die ze ook op restaurant zouden krijgen.

Alice vindt het leuk om op restaurant te gaan maar eet ook graag thuis lekker. “Of je nu exotisch of meer klassiek wil eten, er is een brede waaier aan keuze. Je betaalt op de website of via de app en binnen het halfuur wordt het bezorgd. Je kan de bezorger zelfs een fooi geven!"

Het enige wat je moet doen is de deur openen… Kan het nog gemakkelijker?

 

 

 

 

Begint je maag al te knorren ? Krijg tien euro korting op je eerste bestelling met de code STUDENTBE8

plaats uw bestelling Deliveroo.be !
 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid