In The Pocket Summer Academy: schrijf je nu in voor de 3de editie! | Student Life | Student.be

In The Pocket Summer Academy: schrijf je nu in voor de 3de editie!

Het is weer die tijd van het jaar: de temperatuur stijgt, je voelt je energiek en geïnspireerd.... Dat betekent maar één ding. De zomer komt eraan en de derde editie van In The Pocket's Summer Academy ook!

Hou je van een uitdaging? Heb je een passie voor tech en wil je de eerste stap zetten in een veelbelovende digitale carrière? Dan biedt In The Pocket jou dé oplossing! Tussen 11 en 14 juli vindt de derde editie van de Summer Academy plaats. De vorige gemist? Bekijk hier de aftermovie!

DE CHALLENGE

We zoeken 13 enthousiaste studenten die dit jaar afstuderen en klaar zijn om een 4-daagse Digital Challenge aan te gaan. Je gaat aan de slag met een specifieke case en vertaalt ideeën naar bruikbare prototypes aan de hand van het design-thinking proces. 

Vorig jaar werkten we samen met Refu Interim om politieke vluchtelingen te helpen hun eerste baan te vinden in België en met de VRT om de beste manier te vinden om jongeren enthousiast te maken voor de verkiezingen. 

Voor de uitdaging van dit jaar werken we samen met Bednet. Deze organisatie biedt scholen synchroon internetonderwijs (SIE), ook wel real-time afstandsonderwijs genoemd. Ze zorgen ervoor dat kinderen en tieners die wegens ziekte, operatie of zwangerschap afwezig zijn van school, de lessen kunnen blijven volgen - thuis of in het ziekenhuis en met hun eigen klas - door een reeks lessen op maat aan te bieden.

Het doel van de uitdaging is om nieuwe technologieën te gebruiken om zo tot een innovatieve oplossing te komen voor het optimaliseren van de user experience voor leraren, medestudenten en de "Bednetters" zelf.

Ben je moedig genoeg om deze 4-daagse uitdaging aan te gaan?

VOOR WIE?

Studierichtingen gaande van Development & Engineering, Digital Design, Multimedia en Grafisch Design tot Communicatiewetenschappen. Maar wat echt belangrijk is:

 • Je bent gedreven door digital & tech
 • Je studeert af in 2019
 • Je wil leren van digitale toppers en peers

Klinkt goed? Stel je dan nu kandidaat en wie weet ben jij 1 van de 13 uitverkorenen voor Summer Academy '19!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Demand Planner FMCG

  L'Oréal Startersjob
  1082 Berchem-Sainte-Agathe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Jurist (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid