Je carrière starten bij Renotec: "Investing in your future" | Student Life | Student.be

Je carrière starten bij Renotec: "Investing in your future"

start je carrière bij Renotec

Bij het woord 'investeren' denken we spontaan aan de aankoop van nieuwe machines, auto's, camionetten en gebouwen. Alhoewel Renotec hier continu in investeert, vertegenwoordigen deze bezittingen zeker niet ons belangrijkste kapitaal. Het belangrijkste voor onze groep zijn onze medewerkers. En ook hierin investeren wij fors!

Onze medewerkers maken het verschil op een concurrentiële markt.  Goede medewerkers zijn zeldzaam. Het is dan ook belangrijk om als bedrijf te investeren in het verhogen van de knowhow van deze goede werknemers. Voor onze projectleider bouw hebben we daarom een boeiende carrière- en opleidingsplanning uitgewerkt.

OPLEIDEN + COACHEN + GROEIEN = INVESTEREN IN JOU

Introductieopleiding

Een startende projectleider doorloopt bij aanvang opleidingstraject van 6 weken

In dit traject maak je kennis met onze computersystemen, afspraken, richtlijnen, procedures, … Maar je maakt ook kennis met ons bedrijf en de specialisaties door werfbezoeken onder begeleiding van jouw ervaren collega’s.

Verder gaan Young Graduates twee weken meewerken met de ploeg naar de werf.  Op deze manier leer je als jonge projectleider al snel het reilen en zeilen van een werf in de praktijk. Dit helpt zeker om met de nodige bagage aan de slag te kunnen gaan.

Projectleiders Academy

Eens de nodige ervaring in de praktijk, krijg je de Projectleiders Academy aangeboden.  Hierin leggen we de focus op noodzakelijke soft skills zoals time management, communicatie, coaching, aansturen van medewerkers, … Deze soft skills worden in dit traject verder ontwikkeld en getraind.

High Potential Programma

In samenwerking met opleiders van een Business School of Management kan er verder mee vorm gegeven worden aan leidinggevende vaardigheden.  Bedoeling is om hier hoofdprojectleiders te vormen.

Management Programma

En tot slot krijgen ambitieuze projectleiders de kans om een strategische management opleiding te volgen.

Wij bieden dus aan Young Graduates en toekomstige jonge projectleiders een écht carrièrepad aan.  Bij ons staat leren en coachen centraal zodat je ook kan evolueren, bijleren, groeien, …

Heb je ook wel interesse in een job als projectleider in een boeiende werkomgeving? Bekijk dan zeker eens de vacatures onderaan dit artikel!


Ben je laatstejaarsstudent, dan hebben we nog iets speciaals voor jou in petto!
 DINNER & SIGN

Wij denken graag groot en willen mensen die al vroeg kiezen voor Renotec meteen belonen. Het bedrijf ontdekken en meteen je bedrijfswagen bestellen. Dat kan bij ons! Dit uniek event vindt plaats op dinsdag 17 maart 2020 en je kan je al inschrijven. Wij maken een selectie van de allerbeste kandidaten. 

Wat mag je verwachten?

Op de DINNER&SIGN ontdek je alles over onze werksfeer en de invulling van je functie als Assistant Projectleider aan de hand van een presentatie. Ook de Assistent Projectleiders van vorig jaar zijn aanwezig. Tijdens een walking dinner kunnen zij je perfect vertellen wat de job als APL nu exact inhoudt.

Heb je daarna meteen een ‘wow, die carrière zie ik wel zitten’-gevoel? Perfect! Overtuig via de speeddate onze CEO en COO van jouw kwaliteiten en kennis. Dezelfde week kom jij nog te weten of je je contract kan komen tekenen. Je iPhone en wagen worden besteld en nog voor opstart rij jij met je nieuwe bedrijfswagen rond.

Schrijf je vóór 11/03/2020 in op onze DINNER&SIGN (klik hier)
Save the date: 17/03/2020
Aanvang: 17u30 • Afsluit: rond 20u30
Renotec hoofdkantoor
Winkelomseheide 229 – Geel

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid