Je professionele carrière als consultant starten bij EASI | Student Life | Student.be

Je professionele carrière als consultant starten bij EASI

ASI zoekt jonge, dynamische starters die met veel goesting aan hun professionele carrière willen beginnen, wat houdt dit in?

Studeer je binnenkort af en ben je stilaan op zoek naar een eerste job binnen de boeiende wereld van consultancy? Goed nieuws, want EASI zoekt jonge, dynamische starters die met veel goesting aan hun professionele carrière willen beginnen! Een hartelijke, open sfeer, interne opleidingen, een uitstekende begeleiding én een uitdagende job: dit vat perfect samen wat werken bij EASI precies inhoudt! 

Hoe ziet zo’n eerste jaar als consultant bij EASI er nu precies uit? Hieronder ontdek je alle geheimen!

Fase 1: Interne opleiding

Wanneer je als nieuwe kracht toekomt bij EASI word je meteen intern opgeleid. Je begint in de zogenaamde Adfinity School, waar je gedurende 3 maanden een opleiding volgt over de Adfinity Software, Windev, SQL Server enzovoort. Bij EASI is het ook zo dat je, telkens wanneer een opleiding afgerond is, een proef moet afleggen. Je competenties worden beoordeeld, waarna je een certificaat krijgt. 

Fase 2: Opleiding op de werkvloer

Na de interne opleiding word je meteen ondergedompeld in het echte werkleven van een consultant. Je krijgt interne taken voor verschillende klanten, waarbij het vooral gaat om klantenondersteuning en continue training. ‘On-the-job learning’ staat hier centraal, en dankzij de experts die jou begeleiden kan je als beginnende consultant je opgedane kennis tijdens de opleiding meteen uittesten in de praktijk. 

Fase 3: Zelf naar de klanten gaan

In de derde fase ben je als consultant al wat verder gevorderd en krijg je ook meer autonomie. Dit is het moment waarop je voor het eerst alleen op klantenbezoek gaat. Omdat de teams voortdurend groeien, coachen consultants ook de nieuwe medewerkers met als doel samen zo veel mogelijk vooruitgang te boeken.

Extra troef: Multidisciplinaire en permanente opleiding

EASI biedt continue en intensieve opleidingen aan. Daarbij evolueren de thema’s naargelang de ervaring die je hebt. De opleidingen hebben betrekking op diverse domeinen zoals de Adfinity-oplossing, menselijke relaties, communicatie, techniek… EASI hecht veel belang aan ‘dagelijks bijleren’ om zo de klanten de beste service aan te bieden. 

Ben je nog niet helemáál overtuigd om bij EASI je carrière te starten? Wel, dan zal het volgende misschien de doorslag geven: alle medewerkers mogen evenementen en activiteiten organiseren (sportief, cultureel, entertainment…), zowel buiten de werkuren als in het weekend. Dit betekent dat je niet verplicht bent om deel te nemen. Dergelijke activiteiten stimuleren de samenhang van het team waardoor de sfeer nóg beter wordt! 

Zie je het volledig zitten om bij EASI aan de slag te gaan? Neem dan zeker hieronder een kijkje naar de openstaande vacatures. 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid