Studenten en actualiteit: 4uCampus to the rescue! | Student Life | Student.be

Studenten en actualiteit: 4uCampus to the rescue!

Studenten & actualiteit: 4uCampus to the rescue

Als student is het niet zo vanzelfsprekend om elke dag de krant te lezen. Maar toch doe je het best, want de actualiteit volgen maakt deel uit van je totale ontwikkeling als persoon. Wat we daarmee bedoelen? Personen die op de hoogte zijn van de actualiteit weten over het algemeen veel meer en hebben vaak een heel breed interesseveld. Dit komt je alleen maar ten goede tijdens het solliciteren & tijdens je job!

Vandaag de dag is het misschien niet meer zo moeilijk om de krant te lezen, aangezien je heel gemakkelijk via de app of de website de actualiteit kunt volgen. Maar vaak zijn die artikels heel snel geschreven en dus van minder goede kwaliteit, en daarbij komt ook nog dat een groot aantal artikels alleen maar voor abonnees toegankelijk is. Niets gaat boven een papieren versie, maar helaas kosten abonnementen vaak veel geld, zeker voor een student zoals jij. Geen ideale situatie dus…​

Maar niet getreurd, want er bestaat een leuke én betaalbare oplossing! 4uCampus biedt abonnementen op kwaliteitskranten en tijdschriften aan héél studentvriendelijke prijzen aan. Dankzij 4uCampus heb je als student niet alleen de mogelijkheid om goedkoop de actualiteit te volgen, bovendien gaat het om kwalitatieve pers. Een win-winsituatie dus.

Nu vraag je je waarschijnlijk af welke kranten en tijdschriften 4uCampus zoal goedkoper aanbiedt. Wel, de keuze is echt eindeloos. De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, De Tijd… dit zijn allemaal voorbeelden van kranten die je waarschijnlijk zeer bekend in de oren klinken. Maar hier stopt het niet, helemaal niet zelfs. Je hebt maar liefst keuze uit meer dan 140 verschillende kranten en magazines, en dat allemaal aan stuntprijzen!

 4uCampus hecht veel belang aan kwalitatieve informatie, wat betekent dat ze logischerwijze de 3 Vlaamse ‘kwaliteitskranten’ in hun aanbod hebben opgenomen: De Standaard, De Tijd en De Morgen. Maar wat is dat precies, zo’n kwaliteitskrant? Bij dergelijke klanten staat veelzijdige berichtgeving met diepgang centraal. Daarin komen thema’s over politiek, wetenschap, kunst, literatuur en economie het meeste aan bod, artikels over sport komen hier in mindere mate voor. 

Hoog tijd om je actuele kennis een boost te geven dankzij de goedkope abonnementen van 4uCampus. Ontdek hier het uitgebreide aanbod en word een echte allesweter!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid