Vandaag is kwalitatieve informatie nog nooit zo belangrijk geweest! | Student Life | Student.be

Vandaag is kwalitatieve informatie nog nooit zo belangrijk geweest!

kwalitatieve informatie

Ben je het beu om alleen maar korte nieuwsupdates te lezen op sociale netwerken? Wil je graag toegang tot kwaliteitsinformatie, maar kan je met je studentenbudget geen astronomische bedragen uitgeven voor een abonnement? Geen zorgen, 4UCampus heeft aan jou gedacht! 4UCampus is een catalogus van meer dan 130 kranten en tijdschriften waarop je exclusieve kortingen krijgt dankzij jouw studentenstatus!

Hét Belgische magazine bij uitstek: Knack

Dit magazine is ongetwijfeld het meest complete en veelzijdige informatiepakket van Vlaanderen. Zowat alle mogelijke thema’s komen hier aan bod: politiek, sociaal leven, milieu, onderzoek, gezondheid, wetenschap, cultuur, rechtspraak, technologie ... Elke week krijg je een compleet overzicht van de actualiteit in binnen- en buitenland, diepgaand en verhelderend. Daarnaast gaat het ook niet louter om één magazine. Dankzij de NEW DEAL heb je als Knack-abonnee nu ook digitale toegang tot Le Vif/L'Express, Trends (N/F) en Sport/Voetbal magazine (N/F). 

Geniet van kortingen tot -41% door hier te klikken

Nieuw: Newsweek nu ook voor het Belgische publiek!

Dit van oorsprong Amerikaanse magazine is nu ook in België te verkrijgen! Een gat in de markt voor wie interesse heeft in domeinen zoals wetenschap en technologie, politiek en maatschappij, business en finance en travel en food. Je merkt het, aan variatie alvast geen gebrek! Newsweek biedt haar lezer maandelijks op papier een frisse kijk op de wereld dankzij een prachtig staaltje intelligente en inspirerende journalistiek. Niet genoeg aan een maandelijkse update? Wekelijks kan je alle artikels online raadplegen via het E-Magazine. Nog niet voldoende? Neem dan dagelijks de tijd om een kijkje te nemen op de website newsweek.be.

Geniet van kortingen tot -50% door hier te klikken

Een intelligente kijk op het economische en financiële nieuws: Trends 

Trends is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in Vlaanderen. Dit magazine brengt spraakmakende analyses over de economische actualiteit en helpt zijn lezers opportuniteiten te vinden om hun carrière of bedrijf maximaal uit te bouwen. Dit wekelijkse magazine biedt jou als student elke week een totaaloverzicht van al het relevante zakennieuws van de voorbije week. Bovendien kan je vanaf nu alle geheimen van beleggen achterhalen dankzij de rubriek ‘Inside beleggen’ én Trends voorziet ook een maandelijkse rubriek voor start-ups. En last but not least: Als Trends-abonnee heb je nu ook digitale toegang tot Knack en Sportmagazine en de Franstalige Trends, Le Vif/L’Express en Sportmagazine. 

Geniet van kortingen tot -41% door hier te klikken

Nog één ding: wist je dat het lezen van een artikel het geheugen stimuleert? In deze blokperiode niet onbelangrijk! Klik hier om toegang te krijgen tot de volledige lijst met abonnementen en hun kortingen!

 

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Office assistant

  Protect nv Startersjob
  1080 Brussel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • 2018-09-01
  =job.status_text

  Sales Representative Retail

  NV Brouwerijen Alken-Maes Brasseries SA Startersjob
  B-2800 Mechelen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Bachelor Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid