Verderstuderen in het Engels: what a great idea! | Student Life | Student.be

Verderstuderen in het Engels: what a great idea!

Thomas More Engelstalige Bacheloropleidingen

Steeds meer universiteiten en hogescholen zien het belang van volwaardige Engelstalige opleidingen in, en daar hebben ze gegronde redenen voor. Door voor een Engelstalige hogere opleiding te kiezen, geef je een extra dimensie aan jouw hogere studies, en bovendien beschik je meteen over een mooie extra troef op je cv. Maar het gaat natuurlijk nog veel verder: hieronder leggen we je graag de andere voordelen uit én geven we je ook meteen een overzicht van enkele Engelstalige opleidingen die je aan de Thomas More Hogeschool kunt volgen, dé pionier op dit vlak! 

Studeren in een internationale context

Engelstalige hogere opleidingen zijn vandaag écht booming business, waardoor er steeds meer opleidingen bijkomen die ook een Engelstalige variant starten. Maar waarom is zo’n Engelstalige opleiding nu zo interessant? 

Engelstalige opleidingen staan ervoor gekend dat ze zowel interesse wekken voor Belgische als buitenlandse jongeren. Daardoor kom je meteen in een zeer internationale context terecht: je volgt de lessen in een klas waar heel wat verschillende nationaliteiten samenzitten, en bovendien focust de inhoud van de lessen hoofdzakelijk op een internationale werkcontext. Daarnaast hebben Engelstalige opleidingen vaak een verplichte buitenlandse stage of project, of doe je relevante werkervaring op in een internationaal bedrijf in België of in het buitenland. Als laatste krijg je misschien ook de kans om les te krijgen van een native English docent (bijvoorbeeld vanuit de UK of VS). Kortom: de internationale ervaring tijdens zo’n opleiding biedt jou dé ideale voorbereiding op een internationale carrière!

Thomas More Hogeschool: dé koploper op vlak van Engelstalige opleidingen

Al die voordelen spreken jou wel aan, maar je weet niet goed waar je nu zo’n opleiding kunt volgen? Steeds meer hogescholen en universiteiten bieden Engelstalige opleiding aan, maar Thomas More blijft dé hogeschool bij uitstek voor een kwaliteitsvolle, Engelstalige opleiding. Ze beschikken dan ook over het grootste aanbod aan Engelstalige bacheloropleidingen in Vlaanderen: je kan er maar liefst 10 professionele bachelors in het Engels volgen. Hieronder geven we je alvast een overzicht van hun Engelstalig aanbod.

Applied Computer Science

Business Management

Electronics- ICT

International Communication and Media

International Data Science, Protection and Security

International Digital Product Architect

International Journalism

International Media and Entertainment Business Short Programme

International Tourism and Leisure

Orthopaedic Technology

Zoals uit bovenstaand overzicht blijkt, biedt de Thomas More Hogeschool een zeer gevarieerd aanbod, zodat heel wat studenten een Engelstalige opleiding kunnen vinden die in de lijn ligt met hun interesses. Gaande van IT, communicatie en business tot toerisme, journalistiek en orthopedie: bij Thomas More Hogeschool is er voor elk wat wils. Overtuigd? Neem dan hier snel een kijkje en ontdek welke opleiding het beste bij jou past!

Student.be wishes you good luck during your English studies and your future international career! 

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid