Waarom een kot op Student.be plaatsen? | Student Life | Student.be

Waarom een kot op Student.be plaatsen?

Op Student.be worden elke dag nieuwe koten geplaatst door eigenaars over heel België. Waarom doen zij dit? En waarom zou jij dit overwegen? In dit artikel leggen we even kort uit wat de voordelen zijn voor jou.

Kosteloos

Voor niets gaat de zon op … en voor niets vind jij de geschikte huurder voor je koten! Je kan namelijk alle koten die je wil verhuren volledig gratis op onze website zetten. Ons doel is om het studentenleven zo makkelijk mogelijk te maken voor onze bezoekers, en jouw hulp is meer dan welkom.

Eenvoudig

De procedure om op Student.be een kot online te zetten is heel simpel. Je kan alles volledig zelf doen. Wij verifiëren enkel of alle info over het kot dat je wil verhuren duidelijk is voor onze bezoekers. En om de procedure nog eenvoudiger te maken, kan je hier een stappenplan vinden om jouw kot op onze website te zetten.

Groot netwerk

Het grootste voordeel van een kot op onze website te plaatsen is dat jij mee kan profiteren van het netwerk van Student.be. Onze website heeft ongeveer 300.000 bezoekers per maand, en in onze database staan er momenteel rond de 160.000 studenten geregistreerd.

Naast de bezoekers op onze website is onze community ook erg groot op andere platformen. Student.be is bijvoorbeeld erg actief in verschillende groepen op Facebook, waarin wij ook op regelmatige basis de nieuwe koten op onze website promoten.

Exclusieve deals

Student.be wil het studentenleven voor iedereen zo voordelig mogelijk maken. Daarom krijgen de eigenaars van koten momenteel een exclusieve deal aangeboden van Telenet. Als je inlogt als koteigenaar via onze website, krijg je een speciale code waarmee jij korting krijgt op het Business Fibernet van Telenet. Dit is supersnel internet met een erg persoonlijke service.

Heeft dit artikel jou overtuigd om bij ons een kot online te zetten? Zet dan hier jouw kot online!

Recente koten

  • {{ studentRoom.total_price | number: 0 }}

    {{ studentRoom.title }}

    {{ studentRoom.zip_code }} {{ studentRoom.city }}
    {{ studentRoom.accommodation_type_text }} {{ studentRoom.total_available_rooms }} {{ studentRoom.rent | number: 0 }} huur {{ studentRoom.charges | number: 0 }} extra kosten
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid