Welke categorie van drinker ben jij? | Student Life | Student.be

Welke categorie van drinker ben jij?

Begrijp me niet verkeerd, wat we je nu gaan vertellen is heel serieus! Een gewaarschuwd mens is er twee waard. Volgens een wetenschappelijke studie van het tijdschrift Time is het nu mogelijk om dronken mensen in 4 categorieën in te delen op basis van hun respectievelijke reacties op de beroemde vloeistof. Onder welke categorie val jij?

Stoer als Ernest Hemingway.

Genoemd naar de beroemde journalist en romanschrijver, de "Ernest Hemingway" zijn is moeilijk. Tequila na Tequila gaat erin, en er komt maar geen einde aan. Dit is het soort persoon die, wanneer de avond goed op gang is gekomen, met een bel aan zijn voeten zou kunnen lopen terwijl hij bezig is met een Sudoku in te vullen! De Ernest Hemingways kunnen hun intellectuele en organisatorische vaardigheden nog steeds inzetten ondanks de hoge alcoholconsumptie. 42% van de bestudeerde onderwerpen vallen in deze categorie.

Nog alles onder controle, Mary Poppins?

Verantwoordelijke en zachtaardige drinkers vallen onder de categorie "Mary Poppins" , en deze mensen weten wanneer ze moeten stoppen voordat het te laat is! Deze mensen zijn extravert van natuur, en worden gelukkiger en empathischer naarmate ze meer alcohol drinken. Volgens de studie behoort 14% van de drinkers tot deze categorie, en deze categorie bestaat voornamelijk uit vrouwen.

De onthullende alcohol zoals bij de "Crazy Professor".

Tot deze groep behoren de meest gevoelige drinkers. Nuchter of dronken, je zou denken dat het twee verschillende mensen zijn! Deze personen worden meer zelfverzekerd en meer uitgaand onder de invloed van alcohol. Dit maakt het voor hun ook zo aangenaam om eens een glaasje teveel te drinken. 20% van de bestudeerde personen behoren tot deze categorie, die voornamelijk mannen omvat.

Uit de hand gelopen zoals "Mr. Hyde"!

We hebben allemaal wel een buddy die, wanneer hij dronken is, alle redeneervermogen verliest en in staat is om de gekste dingen te doen. Alcohol brengt in hen een onverantwoordelijk en zelfs een beetje agressief gedrag naar boven. En erger nog, ze hebben zelf niet door dat dit het geval is. Kortom,  23% van de drinkers neemt onder invloed van alcohol een slechte beslissing..... 

Nu je weet waar je je aan kan verwachten, is het aan jou om de test te doen! Je universiteit kan je sowieso wel op weg helpen.

 

Recente koten

  • {{ studentRoom.total_price | number: 0 }}

    {{ studentRoom.title }}

    {{ studentRoom.zip_code }} {{ studentRoom.city }}
    {{ studentRoom.accommodation_type_text }} {{ studentRoom.total_available_rooms }} {{ studentRoom.rent | number: 0 }} huur {{ studentRoom.charges | number: 0 }} extra kosten
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid