Word Trainee Purchasing bij Lidl! | Student Life | Student.be

Word Trainee Purchasing bij Lidl!

Wat houdt een traineeship bij Lidl in

Inkopers zijn de echte tovenaars van de retail. Maar dat wist je al langer. Bij Lidl leren ze je graag de kneepjes van 't vak via hun Purchasing Traineeship! Lees verder en ontdek wat een traineeship bij Lidl echt inhoudt.

Leerrijk is een understatement.

De ene dag bestudeer je als trainee de markt van jouw productgroep en hou je prijzen in de gaten, de andere formuleer je samen met je collega’s verbetervoorstellen en neem je kordaat beslissingen. Samen zorgen jullie week na week voor een gevarieerd en aantrekkelijk assortiment. Dat prijs en kwaliteit daarbij altijd in balans zijn, spreekt voor zich. Onderhandelingen voorbereiden en voeren: zelfs dat hoort erbij, ook voor jou als trainee.

Zitten initiatief en verantwoordelijkheid jou in het bloed? Dan ben jij wat we zoeken.

Voor dit boeiende traineeship wordt er verwacht dat je resultaatgericht werkt, prioriteiten weet te stellen, en resoluut beslissingen durft te nemen. Zodat je de vooropgestelde doelstellingen behaalt. Uitdagend? Zeker. Maar we weten dat je op deze manier het best kan uitgroeien tot een volleerd en succesvol inkoper.

Dat daar ook een flinke dosis lef, structuur en doorzettingsvermogen bij hoort, weet jij als geen ander.

Gelukkig heb je ook je diploma om op terug te vallen, een eerste werkervaring, of goede examens in het vooruitzicht. Net als motivatie en goesting om keihard te werken. En durf natuurlijk. Want dit is niet zomaar een traineeship.

 

Zo zal jouw dag er ongeveer uitzien!

 

 

Je mag rekenen op een opleidingstraject van de bovenste plank.

Om te beginnen, mag je één maand lang kennismaken met alle kanten van inkopen. Van de bijhorende administratie tot promotionele acties, en van de verpakkingen tot marketing en reclame. Daarna sturen we je op missie naar de winkelvloer. Als filiaalbediende verken je het leven in onze winkels, en leer je onze klanten kennen. Een belangrijke stap, want binnenkort neem jij beslissingen in hun naam. Tot slot duik je de wondere wereld van e-commerce en supply chain management in én ga je naar ons distributiecentrum, waar je ontdekt hoe we goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Daarna is het tijd voor het echte werk. Kwaliteitsdenken, merken- en assortimentsanalyse, onderhandelingstechnieken: binnenkort heeft purchasing geen geheimen meer voor je.

Auf Deutsch? Nah, gerne!

Binnenkort sta je elke dag in contact met onze nationale én internationale leveranciers. Daarom is het belangrijk dat je vlot en overtuigend communiceert, en bovendien professioneel assertief bent. Durf jij een aardig mondje Duits te spreken? Dan heb je een extra troef op zak.

In ruil voor je drive, inzet en zweet…

Zorgt Lidl voor een mooi loon, een mooie auto en mooie voordelen. En meer nog: voor talrijke internationale contacten én een unieke kans om te groeien in het spannendste retailbedrijf ter wereld.


Zit je vol drive, lef en goesting? Hou je van proeven, onderhandelen en beslissen? Word trainee purchasing. 
Solliciteer nu.
 
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid