Hoe vind je de ideale vakantiejob ? | Student Life | Student.be

Hoe vind je de ideale vakantiejob ?

De zomer is in aantocht en voor duizenden studenten betekent dit één ding: op zoek gaan naar een vakantiejob om al die festivals en vakanties te financieren! Maar tegenwoordig reikt de leergierigheid van studenten verder dan hun schoolbanken en zijn ze meer geïnteresseerd in een vakantiejob in het verlengde van hun studiekeuze. Maar hoe pak je dat nu aan? Hoe vind je dé vakantiejob die niet enkel goed verdient, maar ook aansluit bij je persoonlijke passies?

Vooraleerst een belangrijk weetje: vanaf dit jaar werden de 50 dagen vervangen door 475 uren, wat betekent dat je als student nu enkele uren kunt werken zonder dat dit geldt voor een hele dag!  

Hoe vind ik een vakantiejob?

Nu je hiervan op de hoogte bent, kan het zoeken beginnen! Niet getreurd, je staat er niet alleen voor; Student.be helpt mee aan je zoektocht naar een vakantiejob die je op het lijf geschreven is!

Het enige wat jij moet doen is:

1. Een account aanmaken op Student.be. Vul je profiel zo nauwkeurig mogelijk aan want aan de hand van deze informatie kunnen werkgevers een passende vakantiejob in je buurt voorstellen.  

2. De Stujobs app downloaden. Dankzij deze mobiele app van Student.be blijf je op de hoogte van elke vakantiejob die vrijkomt in jouw regio.

Registreer je nu en vind de job die aanvoelt als vakantie!

Hieronder vind je alvast ons aanbod aan vakantiejobs per regio:

 

Gerelateerde vacatures

 • 2020-07-14
  =job.status_text

  Jobstudent orderpicker

  Agilitas Herentals Studentenjob
  2250 Olen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid