Op zoek naar een studentenjob

studentenjob

Als student wil je wat geld verdienen tijdens je studie. Dan ben je op de juiste website! Student.be is volledig toegewijd aan studenten zoals jou en biedt je een waaier aan mogelijkheden aan om een leuke studentenjob te vinden.
 
Elke dag verschijnen er nieuwe vacatures voor jobstudenten. De laatste vacatures die door wekgevers werden geplaats verschijnen als eerste in de lijst. Ja kan filteren op basis van waar je woont (naam van de stad) en wanneer je het liefst wil werken. Solliciteren kan rechtstreeks via onze website. 
 
Zodra je profiel is ingevuld op Student.be en met jouw toestemming (zie "Mijn Job search" wanneer je ingelogd bent), kunnen werkgevers je ook studentenjobs aanbieden via een gepersonaliseerde uitnodigingssysteem op basis van de informatie in je "Student"-account.  
 
Elk jaar worden er meer dan 10.000 studentenjobs geplaatst op onze website. Aarzel dus zeker niet om regelmatig terug te komen indien je niet meteen de juiste job vindt.

Selecteer de stad waar je als jobstudent aan de slag wilt gaan en ontdek de verschillende vacatures :

Vlaanderen Wallonië Brussel

 

Heb je een bepaalde stad niet gevonden in de lijst? Geen probleem, bekijk alle vakantiejobs hier en maak je selectie op basis van waar je woont!

Ben je niet op zoek naar een studentenjob? 

Student.be helpt je ook graag bij het vinden van een kot, een stage of zelfs een eerste job!  Maak een profiel aan op Student.be om toegang te hebben tot alle stagemogelijkheden en jobaanbiedingen die het beste aansluiten bij jouw profiel. Je kan ook jobaanbiedingen of stagemogelijkheden rechtstreeks in je mailbox ontvangen door de sectie 'job alert' in te vullen. Dit is de gemakkelijkste manier om in een mum van tijd en zonder veel moeite een passende job of stage te vinden.