Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent

Daoust

Jobstudent voor het labelen van kabels M/V

 • Startdatum
  01-08-2018
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Daoust is een bedrijf op mensenmaat, dat door de jaren heen een structurele partner van de arbeidsmarkt geworden is, actief in de 3 regio's en in de 3 landstalen, met meer dan 250 vaste medewerkers.

Sinds zijn ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit. De menselijke en maatschappelijke waarden evenals de kwaliteit van de geleverde diensten zijn essentieel. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve selectieprocedure, waarbij kandidaten uitsluitend getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden.

Daoust werd opgericht in 1954 en is momenteel het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Het bedrijf is actief in de belangrijkste domeinen van de Human Resources via 6 afdelingen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Dienstencheques, Job Academy & Public Sector.

Functieomschrijving

We willen de medewerkers van SG en OG stimuleren om de kabels te gebruiken ipv de wifi. Daarom zouden we aan alle kabels een label willen hangen, hiervoor willen we een jobstudent op pad sturen.

Profiel

16+

Beschikbaar in de maand augustus of september

 

We bieden aan

Aangename werksfeer

Voltijds studentencontract voor de maand augustus of september

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs