Een vakantiejob vinden als student? 

vakantiejob jobstudent

Student en blut? Wil je graag een centje bijverdienen tijdens de vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Student.be is volledig toegewijd aan studenten zoals jou en biedt je een waaier aan mogelijkheden aan voor je volgende vakantiejob.

Het vinden van een vakantiejob is nog nooit zo eenvoudig geweest: Het enige wat je hoeft te doen is naar Student.be gaan en solliciteren voor de verschillende studentenjobs die passen bij je profiel en je beschikbaarheid tijdens de vakantie. Je kan ook kiezen voor een vakantiejob volgens een specifiek rooster: overdag of 's nachts, tijdens de week of in het weekend...

Zodra jouw profiel op Student.be ingevuld is en met jouw toestemming  kunnen werkgevers je ook vakantiejobs aanbieden via een gepersonaliseerd uitnodigingssysteem op basis van de informatie in je "Student"-account en je beschikbaarheid. 

Elk jaar vinden meer dan 30.000 studenten een studentenjob via onze website! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje op Student.be en vind de ideale vakantiejob voor deze zomer! 


Bij Student.be hoef je geen kilometers te lopen voor je vakantiejob! Selecteer de stad waar je wil werken en ontdek de verschillende mogelijkheden:

Vlaanderen Wallonië Brussel

 

Heb je een bepaalde stad niet gevonden in de lijst? Geen probleem, bekijk alle vakantiejobs hier en maak je selectie op basis van waar je woont!

Ben je niet op zoek naar een vakantiejob? 

Student.be helpt je ook graag bij het vinden van een kot, een stage of zelfs een eerste job!  Maak een profiel aan op Student.be om toegang te hebben tot alle stagemogelijkheden en jobaanbiedingen die het beste aansluiten bij jouw profiel. Je kan ook jobaanbiedingen of stagemogelijkheden rechtstreeks in je mailbox ontvangen door de sectie 'job alert' in te vullen. Dit is de gemakkelijkste manier om in een mum van tijd en zonder veel moeite een passende job of stage te vinden.