Droom je van een carrière in business en management? Dan heeft de UBI een ideale bachelor programma voor je! | Student Life | Student.be

Droom je van een carrière in business en management? Dan heeft de UBI een ideale bachelor programma voor je!

Bachelor in business

Droom je van een carrière in business en management? Dan heeft de UBI een ideale bachelor programma voor je!

Zit je in je laatste jaar middelbaar en weet je niet welke richting je uit wilt? Of misschien ben je al begonnen aan een bacheloropleiding, maar is het toch niet iets voor jou? Wil je andere horizonten ontdekken? Hou je van business en management? Goed nieuws: UBI heeft de perfecte driejarige bacheloropleiding voor je.

De United Business Institutes, gevestigd in hartje Brussel, biedt een kwaliteitsprogramma aan dat gevalideerd is door de Middlesex University in Londen. Met zo' n diploma op zak ben je praktisch verzekerd van een job na je studies!

Hieronder nog meer redenen om je te overtuigen:

De UBI zet in op kleine klasgroepen: geen grote aula’s met 300 mensen meer, maar kleine groepen van 20 studenten! Je evolueert in een studieomgeving die de interactiviteit tussen studenten en docenten bevorderd. De docenten zijn bovendien gepassioneerde professionals, die graag hun ervaringen willen delen met leergierige studenten zoals jij.

Een goede begeleiding staat centraal binnen het programma. Daarom zijn testen, evaluaties, presentaties en halfjaarlijkse beoordelingen noodzakelijk. Zo kun je je beter organiseren, leren om je tijd te beheren en wordt je kennis van de leerstof constant aangescherpt.

Het programma biedt ook jaarlijkse stages in bedrijven aan die essentieel zijn voor een eerste praktijkervaring. Deze stages zijn ook voordelig voor op je CV; hiermee kun je het verschil maken bij je toekomstige werkgever.

Je leert in een internationale omgeving, ontmoet studenten uit heel Europa. Het programma biedt je ook de mogelijkheid om een vreemde taal te leren. Talen zijn een van de pijlers van de UBI! Een Engelse taalcursus is al inbegrepen om je een optimale voorbereiding op een internationale professionele carrière te bieden.

Ook in het programma: cursussen in marketing, management, boekhouding, communicatie, economie en financiën. Kortom: alle essentiële bouwstenen om je professionele carrière op verder te bouwen.

Zodra je bachelorsdiploma overhandigd wordt, beschik je over alle kennis die je nodig hebt om deel uit te maken van een internationaal bedrijf. Droom je ervan om je eigen baas te zijn? Met een diploma van de UBI kan je dat avontuur ook aangaan!

Nog nieuwsgierig naar wat de UBI nog te bieden heeft in haar driejarige bacheloropleiding? Aarzel dan zeker niet om de website van de school te bezoeken. Bekijk ook zeker de toelatingseisen.

Last but not least biedt het UBI twee academische cursussen aan; je kan je dus heroriënteren vanaf februari zonder iets te moeten missen! Verspil dus geen tijd en dien een aanvraag in vóór het volgende academiejaar, die 5 februari van start gaat. Zit je nog op het middelbaar? Dan heet de UBI je van harte welkom in september!

Bachelor and Master programme in business administration

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid