Een job binnen de fascinerende wereld van Accountancy. Iets voor jou? | Student Life | Student.be

Een job binnen de fascinerende wereld van Accountancy. Iets voor jou?

 

Accountancy & Fiscaliteit

Je hebt (binnenkort) een diploma op zak gelinkt aan Accountancy & Fiscaliteit en ziet een carrièrestart binnen dit domein wel zitten? Dan is het een goed idee om na te gaan wat een job in deze fascinerende wereld zoal inhoudt en waar je je kan aan verwachten. En… wie weet vind je ook al meteen jouw droomjob? 

Welkom in de wereld van Accountancy

Met een diploma EW, TEW, Accountancy & Fiscaliteit, bedrijfsmanagement of gelijkaardig geraak je al heel ver. Maar af en toe hoef je niet te ver te zoeken. De wereld van Accountancy biedt tal van mogelijkheden voor ieder van jullie. Zo kan Flamée & Partners misschien de perfecte match zijn voor jouw toekomstige professionele carrière in deze sector.

Er is vandaag de dag veel vraag naar afgestudeerden met jullie capaciteiten, aangezien jullie de perfecte basis beheersen om meteen aan de slag te gaan als accountant. Als pas afgestudeerde bied je je toekomstige werkgever bovendien ook een groot voordeel: ze kunnen jou nog verder opleiden en zo omtoveren tot de ideale werknemer binnen hun bedrijf. Een diploma omtrent boekhouding betekent dus alvast voldoende keuze! 

Wat houdt een job als Junior Accountant in?

Bij bedrijven zoals Flamée & Partners word je de eerste zes maand volledig klaargestoomd aan de hand van een grondige en sterke opleiding tot allround accountant. Je leert volop je verantwoordelijkheden kennen en hoe je je klanten van A tot Z kan bijstaan. Binnen het team waarin je terechtkomt, kan je ook altijd steunen op je meer ervaren collega’s om je bij verschillende kwesties te helpen. Enkele voorbeelden van taken binnen accountancy zijn:

 • Opmaken van balansen en tussentijdse statussen;
 • Opmaken jaarrekeningen en BTW-aangiftes ;
 • Dossierbeheer en alle bijkomende formaliteiten;
 • Bespreken van het dossier met de klant, zoeken naar oplossingen en pro-actief advies geven.

Eentonig zal het niet zijn, want bij Flamée & Partners staat Junior garant voor diversiteit! Daarnaast krijg je bij Flamée & Partners ook de kans om je te specialiseren op basis van eigen interesse en competenties en krijg je tal van doorgroeimogelijkheden. Zo word je stap per stap omgetoverd tot een echte expert van jouw eigen interesses en capaciteiten.

Wie zijn Flamée & Partners?

Flamée & Partners bestaat uit een team van een 35-tal Accountants en Belastingsconsulenten. Ze verzorgen de boekhouding van een heel divers en hoogstaand cliënteel in diverse sectoren en bieden hun klanten oplossingsgerichte methoden aan, op maat gemaakt voor elke klant. Hun hands-on approach levert uitstekende resultaten op met telkens tevreden klanten als resultaat. Er is een vestiging in zowel Harelbeke als Sint-Martens-Latem en het kantoor biedt elke werknemer de mogelijkheid om flexibel te werk te gaan in beide vestigingen.

Behalve een variabel loonpakket, unieke doorgroeimogelijkheden, een goede opleiding en toffe collega’s, krijg je ook nog extralegale voordelen erbovenop. Je kan je dus verwachten aan bijvoorbeeld een bedrijfswagen, of een bedrijfsfiets voor de sportievelingen onder jullie!

Test je Flamée-Factor!

 • Kijk je verder dan alleen de cijfers?
 • Denk je in functie van oplossingen?
 • Houd je van innovatie?
 • Kan je antwoorden geven aan klanten nog voor zij de vraag hebben gesteld?
 • Wil je elke evolutie op de markt kennen of zelfs voor zijn?
 • Heb je stevige trek in kennis?
 • Wil je expert worden?
 • Zoek je een omgeving die je prikkelt en je uitdagingen serveert?
 • Wil je aan de slag bij een kantoor met stevige groeiambities?
 • Bestaat je droomteam uit doorwinterde professionals en gedreven Young Potentials?

Dan heb jij de Flamée-Factor! 

Toch nog enkele twijfels? Lees dan zeker eens de getuigenis van twee Young Graduates die recent van start gegaan zijn bij Flamée & Partners.

Al meteen overtuigd? Neem dan snel een kijkje naar de openstaande vacature hieronder! 

 

Gerelateerde vacatures

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid