Een passie voor business en management? Deze UBI-master geeft een boost aan je carrière! | Student Life | Student.be

Een passie voor business en management? Deze UBI-master geeft een boost aan je carrière!

Master in Business Administratie

Een passie voor business en management? Deze UBI-master geeft een boost aan je carrière!

Je hebt net je bachelordiploma behaald en je wilt de wereld van business en management ontdekken? Of heb je al een masterdiploma behaald, maar ben je nog niet klaar om de schoolbanken te verlaten? Goed nieuws: de UBI heeft dé masteropleiding die je nodig hebt! Afhankelijk van je keuze kan je de opleiding afronden in één of twee jaar, en er is ook een mooie optie voor werkstudenten.

De United Business Institutes, gevestigd in hartje Brussel, biedt een kwaliteitsprogramma aan dat gevalideerd is door de Middlesex University in Londen en wereldwijd erkend is. Met zo' n diploma op zak, zul je binnen enkele maanden opgemerkt worden op de arbeidsmarkt.

Nog enkele redenen om je te overtuigen:

De cursussen van de UBI worden gedoceerd door gepassioneerde professionals. Dankzij hun pragmatische aanpak richten ze zich op inhoud die direct toepasbare resultaten levert aan bedrijven.

Je werkt in een internationale omgeving, ontmoet studenten uit heel Europa en wordt lid van een uitgebreid Alumni netwerk. Het programma bereidt je ook voor op de professionele wereld dankzij cursussen die volledig in het Engels gegeven worden. De UBI weet dat dit een onmisbare taal is voor elke zakelijke leider op de wereldmarkt.

Het grootste pluspunt: de UBI biedt de masteriopleiding aan in de vorm van een avondcursus van 18.00 uur tot 21.00 uur, zodat je kunt studeren terwijl je werkt. Afhankelijk van je planning heb je de keuze om de opleiding in één of twee jaar af te ronden.

Ben je nog steeds benieuwd naar de avondcursussen van de UBI? Neem dan zeker een kijkje op de website van de school. Bekijk ook zeker de toelatingseisen.

Wist je dat de UBI twee nieuwe academiejaren aanbiedt, waardoor het makkelijker wordt om te heroriënteren vanaf februari. Verspil dus geen tijd en dien je aanvraag in vóór het volgende academiejaar, dat van start gaat op 5 februari. Ontvang  je je bachelor- of masterdiploma pas in juni 2018? Dan heet de UBI je van harte welkom in september! 

Bachelor and Master programme in business administration

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Demand Planner FMCG

  L'Oréal Startersjob
  1082 Berchem-Sainte-Agathe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Jurist (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid