Een startersjob als uitzendconsulent bij ASAP: hier wil je niet meer weg! | Student Life | Student.be

Een startersjob als uitzendconsulent bij ASAP: hier wil je niet meer weg!

“Ik heb een master in klinische psychologie. Best boeiend hoor. Maar al tijdens mijn stage in de psychiatrische instelling van Kortenberg had ik door dat een carrière hierin niet helemaal mijn ding was. En dus koos ik nadat ik afstudeerde voor een meer commerciële omgeving. ‘Enjoy your Job’ bij ASAP: dat zag ik helemaal zitten!”

Aan het woord is Mendy Duyck, Flying Consultant Call. Vanaf november 2015 is ze bij ASAP aan de slag. Eerst als vaste consulente in het kantoor van Mechelen. Maar sinds kort slaat ze haar vleugels uit als ‘vliegende’ medewerker.

Mobiel voor Telenet

Mendy: “Telenet is mijn vaste klant. Om zo goed mogelijk in te spelen op hun personeelsbehoeften in hun vestigingen in Mechelen, Aalst en Sint-Truiden en de talrijke plaatselijke shops, werk ik flexibel vanop locatie. Het is een aanpak die wérkt, voor beide partijen. Ik ken mijn klant door en door, zodat ik makkelijker de juiste talenten kan selecteren. En Telenet heeft daardoor een SPOC (Single Person of Contact) zodat de communicatielijnen kort en efficiënt blijven.”

Teamwork en vettige vrijdag

“Door die ‘vliegende’ functie ken ik ook heel wat mensen uit ons ASAP-netwerk,” vervolgt Mendy. “Het zijn allemaal dynamische teams met een open cultuur. Als consulent sta ik dicht bij mijn manager, die me heel wat vrijheid geeft voor eigen initiatieven en ideeën. Tof! Zo kan ik echt mijn ding doen.”

“Ook de contacten met mijn collega’s zijn warm. Ik zie hen dan ook als vrienden. Teamwork staat bij ons voorop. We hebben dan ook allemaal hetzelfde doel: zoveel mogelijk talenten aan de job van hun leven helpen. Met een focus op de langetermijn dus. De voldoening die je daardoor krijgt, is onbetaalbaar. En de kleine dingen die we samen organiseren – een ‘vettige vrijdag’ met een lekker frietje, een toffe afterwork op een terrasje – maken het alleen maar leuker. ‘Enjoy your Job’ voel je hier écht op de werkvloer!”

“Wat ik zo leuk vind aan mijn job? Ik kan eigenlijk geen specifiek aspect noemen. Het is net de enorme variatie die me zo boeit,” besluit Mendy. “Elke dag leer ik bij: sociale wetgeving, accountmanagement, commerciële vaardigheden, customer service, gesprekken voeren met mensen, efficiënte administratie, etc. En eerlijk gezegd: mijn diploma blijkt niet helemaal verloren. Want kandidaten doorgronden, interviewtechnieken en commerciële contacten draaien tenslotte rond psychologie. Dit is echt mijn ideale startersjob. Meer nog. Ik wil hier niet meer weg!”

Ook een flitsende start maken als uitzendconsulent bij ASAP? Check hier onze vacatures. Of spring binnen bij je mogelijk toekomstige collega’s in een ASAP-agentschap in je buurt. Succes enne … Enjoy your Job!

 

 

Gerelateerde vacatures

 • 2018-07-31
  =job.status_text

  Assistent E-Marketing

  Metro/Makro Cash & Carry Belgium Startersjob
  2160 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Business Developer

  Rhombus Startersjob
  2100 Deurne
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  Marketing Projectmanager

  Rhombus Startersjob
  2100 Deurne
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid