IÉSEG team als “the great negotiators 2020” uitgeroepen – tnc negotiation challenge | Student Life | Student.be

IÉSEG team als “the great negotiators 2020” uitgeroepen – tnc negotiation challenge

Drie IÉSEG-studenten, Inès Ounis, Frederik Dejonghe en Antonia Tomasta van de Master of Science in International Business Negotiation hebben de titel "The Great Negotiators of 2020" van de TNC-onderhandelingscompetitie gewonnen, die samenwerkt met Harvard Law School.

De editie van de TNC-competitie vond dit jaar plaats op 16-18 april en bracht 18 teams uit de hele wereld samen, evenals juryleden uit verschillende tijdzones. De teams moesten reageren op complexe onderhandelingsproblemen en werden geëvalueerd op basis van hun prestaties.

"Het was een zeer zware uitdaging, met 18 teams van verschillende internationale universiteiten. We willen onze programmadirecteur, Fawaz Baddar, en onze coach, Chavi Chen, bedanken voor hun training, steun en aanmoediging. We naderen het einde van het cursusgedeelte van ons programma en zijn dankbaar dat we het met deze prestatie kunnen afsluiten", leggen Inès, Frederik en Antonia uit.

Proficiat aan het andere team dat ook als “The Best Relationship Builders” verkozen werd.

De Negotiation Challenge (TNC) heeft als doel de beste studentenonderhandelaars ter wereld te verzamelen en hen in staat te stellen hun onderhandelingsvaardigheden te vergelijken en zich zo voor te bereiden op de complexe onderhandelingen die ze na hun studies zullen moeten voeren. Tijdens het evenement concurreren de studenten met elkaar in realistische onderhandelingssituaties.

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Product Owner

  WHISE Startersjob
  1140 Evere
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2018-09-01
  =job.status_text

  HR Consulent Payroll

  VAB Startersjob
  2070 Zwijndrecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid