[Webinar] Ik word ondernemer! Hoe begin ik eraan en waar moet ik allemaal rekening mee houden? | Student Life | Student.be

[Webinar] Ik word ondernemer! Hoe begin ik eraan en waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Zit ondernemen in jouw bloed en droom je er stiekem van om je eigen zaak op te richten? Super! Als jonge starter heb je ongetwijfeld heel wat vragen rond ondernemerschap. Om jou alvast op weg te helpen organiseert Securex op 23/03 een webinar waarin je heel wat nuttige informatie kan verzamelen rond alles wat met ondernemen te maken heeft!

Het onderwerp van de webinar spreekt voor zich: ‘Ik word ondernemer! Hoe begin ik eraan en waar moet ik allemaal rekening mee houden?’ Hieronder geven we je alvast een voorsmaakje van wat allemaal aan bod zal komen:

 • Google zegt dat ik als beginnende zelfstandige een business plan moet oprichten. Wat is dat? En hoe begin ik eraan?
 • Ik moet me blijkbaar aansluiten ‘in het zelfstandigenstatuut’. Ik hoor het donderen in Keulen… Wat betekent dit eigenlijk?
 • Welke plichten heb ik? En omgekeerd: waar heb ik recht op?
 • Als zelfstandige verdien ik een centje bij, maar ik moet ook een aantal kosten betalen. Hoe zit dat nu?

Spreker: Eline De Meyer, Sales Manager Entrepreneurs

Eline komt dagelijks in contact met startende en gevestigde ondernemers. Ze biedt hen een luisterend oor en kijkt samen met hen hoe ze hun idee kunnen omzetten in een concrete zaak. Door haar oprechte nieuwsgierigheid komen er soms nieuwe vragen naar boven bij ondernemers. Daar zoekt Eline met plezier een gepaste oplossing voor! Ook houdt ze ervan nieuwe mensen te leren kennen en te kijken hoe Securex een meerwaarde voor hen kan zijn. Eline is een ondernemende en enthousiaste mama van twee kinderen. Kortom: de ideale persoon om jonge starters zoals jij een duwtje in de rug te geven.

Schrijf je nu in voor het webinar op 23/03! Timing: 12u-12u30

Ik schrijf me in

Hopelijk tot dan? Eline kijkt er alvast naar uit!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Demand Planner FMCG

  L'Oréal Startersjob
  1082 Berchem-Sainte-Agathe
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2020-07-13
  =job.status_text

  Jurist (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid