Krant in de kijker: De Tijd | Student Life | Student.be

Krant in de kijker: De Tijd

Volg je een economische opleiding of ben je gewoon heel hard geïnteresseerd in de boeiende economische wereld? Dan overtuigen wij jou graag van de meerwaarde van de krant ‘De Tijd’ tijdens jouw studies! Te duur, denk je? Helemaal niet, want als student kan je dankzij 4uCampus goedkope abonnementen verkrijgen op De Tijd! Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende interessante deals.

Waarom De Tijd lezen als student economie?

Op de hoogte zijn van de actualiteit biedt voor iedere student een grote meerwaarde. Maar jij, als student economie, kan vooral veel bijleren door De Tijd te lezen. Dit is een kwaliteitskrant waarin je de fascinerende wereld van economie, politiek, ondernemen en beleggen kan ontdekken. Dankzij deze krant kan je jezelf omtoveren tot een échte expert op vlak van economie en alles die daarbij komt kijken. ​

Interessante aanbiedingen van 4uCampus: een overzicht

4uCampus zorgt ervoor dat studenten zoals jij voor een prikje De Tijd kunnen lezen. Handig, niet? Bovendien is er ook voor elk wat wils. Hou je graag vast aan de traditie van de krant lezen? Dan kan je kiezen voor een abonnement op de papieren versie. Ga je mee met je tijd en opteer je dus liever voor een onbeperkte toegang tot de digitale versie? Ook dat is mogelijk! Hieronder een overzicht van de zes verschillende deals die 4uCampus aanbiedt:

  1. De Tijd digitaal: een domiciliëring per maand (21 nummers) voor slechts 17,75 euro in plaats van 35,50 euro (-50%!)
  2. De Tijd onbeperkt digitaal + weekendkrant op papier: een domiciliëring per maand voor slechts 19,50 euro per maand in plaats van 39,00 euro (-50%!)
  3. De Tijd compleet elke dag papieren krant + onbeperkt digitale toegang: een domiciliëring per maand voor slechts 21,75 euro in plaats van 43,50 euro (-50%!)
  4. De Tijd compleet elke dag papieren krant + onbeperkte digitale toegang: 12 maanden via overschrijving, voor slechts 348,60 euro in plaats van 498,00 euro (-30%!)
  5. De Tijd digitaal abonnement voor 12 maanden (252 nummers) voor slechts 281,40 euro in plaats van 402,00,00 euro (-30%!)
  6. De Tijd onbeperkt digitaal + weekendkrant op papier: 12 maanden via overschrijving, voor slechts 302,40 euro in plaats van 432,00 euro (-30%!)

Overtuigd van de meerwaarde van deze uitstekende kwaliteitskrant? Klik hier en koop je abonnement naar keuze in 1,2,3. Student.be wenst je alvast heel veel leesplezier!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid