Krant in de kijker: The Guardian Weekly | Student Life | Student.be

Krant in de kijker: The Guardian Weekly

 

The Guardian Weekly

The Guardian presenteert zijn formule voor The Guardian Weekly! The Guardian, een van 's werelds oudste internationale nieuwspublicaties met lezers in meer dan 170 landen, lanceerde The Guardian Weekly in 2018.

The Guardian Weekly, wat is dat?

The Guardian Weekly is een weekblad dat de beste rapporten, meningen en foto's van The Guardian, the Observer, theguardian.com en de internationale edities van The Guardian (UK, USA, Australië) combineert. Deze informatieverzameling biedt een intelligente en doordachte kijk op de wereldgebeurtenissen. 

Het weekblad bevat meer pagina's dan The Guardian. Dit geeft meer zichtbaarheid aan rapporten, meningen, analyses en foto's. 

Specifiek kunnen de lezers genieten van : 

  • Een breed overzicht van het internationale nieuws
  • Een ruimte voor nieuwsanalyse en uitgebreidere rapporten
  • Rapporten over wetenschap en over het milieu
  • Meningen van invloedrijke personen
  • Een sectie gewijd aan cultuur 
  • Prachtige fotografie
  • Kruiswoordpuzzels om te ontspannen

Een invloedrijk weekblad

Wist je dat onder de lezers van de krant veel staatsmannen zijn, waaronder Nelson Mandela, die zich tijdens zijn lange gevangenisstraf heeft ingeschreven en heeft verklaard dat de krant zijn "venster op de wereld" was. George W. Bush Jr. zou de eerste Amerikaanse president sinds Jimmy Carter zijn geweest die zich niet heeft aangesloten bij de Guardian Weekly, en daarmee de traditie van Ronald Reagan, George H. W. Bush en Bill Clinton heeft doorbroken.

Een manier om je Engels te verbeteren

Dankzij onder andere de rubriek "The Long Road", die door middel van lange verslagen verschillende geopolitieke en historische onderwerpen behandelt, is The Guardian Weekly een perfecte manier om je Engels te verbeteren! Met de 64 pagina's zal je in staat zijn om vooruitgang te boeken terwijl je leert over veel van de hierboven beschreven onderwerpen en je kan zelfs ontspannend je Engels verbeteren aan de hand van kruiswoordraadsels. 

Grote kortingen 

4UCampus biedt exclusieve kortingen aan op haar website! Dankzij jouw studentenstatus kan je genieten van kortingen op The Guardian Weekly tot -48%

Ontdek al onze aanbiedingen door hier te klikken. 

The Guardian Weekly, Catch up on the issues that matter.

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid