Waarom is De Tijd lezen tijdens je studies nuttig? | Student Life | Student.be

Waarom is De Tijd lezen tijdens je studies nuttig?

Of je nu student Journalistiek bent of niet, de actualiteit volgen is altijd handig. Vaak koppelen docenten in de les of in een examen terug naar het nieuws om te zien of je op de hoogte bent van verschillende gebeurtenissen in de wereld. Je hoeft zeker niet dagelijks drie keer naar het Journaal te kijken, maar minstens één keer per week de krant openslaan kan wel nuttig zijn.

Je hebt bijvoorbeeld les gehad over de Europese Unie en je krijgt een vraag over de Brexit, die ultra-actueel is. Het komt je waarschijnlijk bekend voor. Als je regelmatig een krant leest, kan je meepraten en discussiëren over dergelijke actuele kwesties. Je krijgt een kritische blik op de wereld doordat je in grote lijnen weet wat er zich op een bepaald moment in de wereld afspeelt.

Politiek en economie

Als het gaat om politiek en economisch nieuws, is De Tijd de aangewezen krant. De Belgische zakenkrant biedt je dagelijks updates over de politiek en economie in zowel binnenland als buitenland. Onder de rubriek ‘Politiek & Economie in België’ vind je allerlei artikels over de evoluties in de Belgische economie. Of neem een kijkje in het dossier ‘Europareeks’ om de ontwikkelingen binnen de EU op de voet te volgen. Het moest maar eens op je examen verschijnen!

Financieel nieuws

Financieel nieuws over investeringen, fusies en overnames brengt De Tijd natuurlijk ook. Maar zijn de gebeurtenissen binnen de financiële wereld wel relevant voor studenten? Natuurlijk! De crisis treft toch iedereen? Neem daarom zeker af en toe een kijkje onder de rubriek ‘Ondernemen’. Verder vind je er natuurlijk ook een volledige aandelenkoers, wat voor een student Economie zeker handig is.

Studentenkorting op De Tijd : 

De Tijd, de kwaliteitskrant voor initiatiefnemers. Ontdek met De Tijd de boeiende wereld van economie, politiek, ondernemen, beleggen, technologie en wetenschap. En krijg via tijd.be en de app steeds het nieuws heet van de naald, de allerlaatste koersinformatie en de meest recente stand van je persoonlijke portefeuille.

Kies voor De Tijd en krijg 4 jaar lang een fikse studentenkorting :

                                  

                                  

Maar niet alles draait om financiën en politiek. Daarom geeft De Tijd ook een breed pakket aan technologisch en cultureel nieuws. Zo kan je er ook artikelen vinden over sociale media en nieuwe apps. Voor ieder wat wils dus!

Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid