Vacatures voor pas afgestudeerden (Masters en Bachelors)

vacatures voor starters

Binnenkort afgestudeerd en op zoek naar een eerste werkervaring? Dan ben je hier aan het juiste adres! Student.be is volledig toegewijd aan jonge afgestudeerden en biedt je een waaier aan mogelijkheden aan voor je toekomstige eerste job. Student.be wordt voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe jobaanbiedingen dankzij onze goede samenwerking met grote bedrijven, maar ook dankzij vacatures die door start-ups en scale-ups worden geplaatst. Aarzel niet om de website regelmatig te bezoeken om geen nieuwe kansen te missen!

Nog helemaal geen idee waar je graag zou werken? Dan ben je net zoals de overgrote meerderheid van de laatstejaarsstudenten.Om hiermee te helpen hebben we op Student.be de KAZI expectation scan geïntegreerd. Deze academisch gevalideerde tool helpt je de juiste startersjob te vinden door je meer inzicht te geven in wat voor jou belangrijk is en wat je echt stimuleert in een job. De test is hier beschikbaar. Aan de hand van een lijst meerkeuzevragen worden je twee werwaarden en teamrollen bepaald. 

Student.be geef je ook de gelegenheid om meer inzicht te hebben over de mogelijke carrière dankzij gerichte informatie voor studenten met een master of bachelor diploma te delen. Wil je meer weten over een bepaalde functie? Geef dan zeker een kijkje naar onze functieomschrijving. Onze bedoeling blijft hetzelfde: studenten de gelegenheid geven om de juiste carrièrekeuze te maken vanaf het start!

Je kan ook de meest recente mogelijkheden voor startersjobs rechtstreeks in je mailbox ontvangen door de sectie 'job alert' van je profiel in te vullen. Dit is de gemakkelijkste manier om in een mum van tijd en zonder veel moeite een passende startersjob te vinden.

Waar wacht je nog op? Vind nu je eerste droomjob! 


Vind gemakkelijk een startersjob op Student.be door de stad waar je wilt werken te selecteren en ontdek zo alle mogelijkheden:

Vlaanderen Wallonië Brussel

Heb je een bepaalde stad niet gevonden? Geen zorgen, de lijst is nog langer hier.

Niet op zoek naar een startersjob? 

Student.be helpt je ook graag bij het vinden van een kot, een studentenjob en zelfs een stage! Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze website om datgene te vinden waarnaar je op zoek bent.