5 tips om je snel thuis te voelen in je nieuwe stek! | Student Life | Student.be

5 tips om je snel thuis te voelen in je nieuwe stek!

Ben je net verhuisd en intussen goed geïnstalleerd? Proficiat! Het zwaarste werk is al achter de rug ?! Nu kan je je eindelijk settelen in je nieuwe favoriete stek! Of toch niet? Hoe schuif je die laatste frustraties van de baan? Telenet en Student.be geven je graag enkele tips!

1. Time to decorate ?

Hoogstwaarschijnlijk heb je al enkele bezoekjes aan de Ikea gebracht en kan je geen Zweedse balletjes meer zien. De grootste stukken zijn intussen in elkaar gestoken, maar er ontbreekt nog iets… decoratie! Voeg enkele persoonlijke spulletjes toe aan je interieur en maak er een warm nest van ?. Hang foto’s op van leuke herinneringen, zet enkele reissouvenirs op je kast die je doen dromen van een verre exotische bestemming of snuister eens op zolder bij je grootouders, wie weet ontdek je er een toffe vintagevaas.

2. Weg met die verhuisdozen ?

Na een verhuis slingeren er vaak nog een aantal dozen rond of heb je ze ergens diep weggestoken onder een andere stapel rommel. Stel het niet uit om ze uit te pakken. Ergens blijven die ongeopende dozen knagen en dat veroorzaakt onrust in je hoofd ?. Steek je handen uit de mouwen en ruim die laatste dozen op!

3. Zorgeloos surfen ?

Vaak onderschatten mensen het effect van een slechte of trage internetverbinding, want internet is natuurlijk nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Je hebt het écht voor ALLES nodig: om je favoriete serie te bingen, een skypegesprek te houden met je vrienden en om je nieuwste Zalando-outfit te bestellen. En nu ook thuiswerk in de lift zit, wil je natuurlijk zeker zijn van een vlotte wifi, zodat je niet in het midden van een videomeeting wegvalt! ?

Als je je internet en Telenet TV nu bestelt, ontvang je een fikse korting en profiteer je van de gratis installatie & activering:

 • Beslis welk pakket het beste bij jou past
 • Kies een installatiemoment dat voor jou uitkomt, onze installateurs staan voor je klaar!
 • Supervlot internet en TV op al je schermen, enjoy ?  

4. Geef alles een vaste plek ?

Ken je het gevoel dat iets niet op zijn vaste plek ligt en je een mini-paniekaanval krijgt ?? Dat zal je vaak meemaken tijdens de eerste weken in je nieuwe stekje. Geef daarom je spullen een vaste plek, denk maar aan sleutels of papierwerk. Op die manier creëer je rust in je hoofd en voelt het aan als een vertrouwde plek waar je je thuis voelt.

5. Maak kennis met je buren ?

Leer je buren zo snel mogelijk kennen! Het kan extreem handig zijn om een goeie band met hen op te bouwen, zo kan je in nood altijd bij hen terecht. Denk maar aan die ene toffe pannenkoekenbak die in het water viel omdat je geen melk meer had. Kennismaken met je buren is iets wat je misschien zou uitstellen, maar het is nóg ongemakkelijker als je buur plots voor je deur staat om te melden dat je muziek te luid staat. Geen positieve eerste kennismaking?!

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Operationeel relatiebeheerder

  Agentschap Wegen en Verkeer Startersjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • =job.status_text

  IT-generalist A2 (m/v/x)

  Selor Startersjob
  1000 Brussels
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid