De IE-universiteit: een ecosysteem dat op uitdagingen gedijt | Student Life | Student.be

De IE-universiteit: een ecosysteem dat op uitdagingen gedijt

Uitdagingen worden vaak op twee manieren gezien: als een positieve of als een negatieve. We houden niet van die uitdagingen die ons ervan weerhouden een doel te bereiken, maar we zoeken wel naar uitdagingen die ons helpen te groeien. Maar als het erop aankomt, is het enige verschil tussen de twee de mentaliteit.

De IE-universiteit ziet alle uitdagingen als een kans voor groei en moedigt hun studenten aan om hetzelfde te doen. Deze dynamische instelling, gelegen in het hart van Madrid, zit nooit stil en biedt innovatieve masterprogramma's om de barrières voor groei in een steeds veranderende wereld te overwinnen.

Er zijn in totaal vijf scholen, die zich richten op: Business, Human Sciences & Technology, Architecture, Global & Public Affairs en Law. Ze zijn verenigd door kernpijlers in technologische innovatie, ondernemerschap en diversiteit, naast de menswetenschappen. Met deze innovatieve benadering van het onderwijs zijn ze in staat om op het ritme van de steeds veranderende markt te bewegen en hun studentenorgaan, dat meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigt, te voorzien van belangrijke sectorvaardigheden.

De faculteit en het docentenkorps van de IE-universiteit bestaat uit topacademici en toonaangevende professionals die met hun actuele sectorspecifieke inzichten de dagelijkse inhoud van het onderwijs beïnvloeden. Op deze manier zijn ze in staat om de huidige uitdagingen binnen de sector naar een klaslokaal te brengen en de masterstudenten voor te bereiden met de tools om deze uitdagingen te overwinnen. Maar de ervaring van de studenten strekt zich uit tot het hele IE-ecosysteem, met ondernemende laboratoria, andere campusfaciliteiten en uitwisselingsprogramma's met prestigieuze instellingen.

En daar houdt het niet op. Na het afstuderen maken de studenten deel uit van het dynamische internationale netwerk van meer dan 60.000 professionals die actief zijn in 140 landen. Bovendien hebben ze toegang tot onze carrièrebevorderende middelen, waaronder stagemogelijkheden en persoonlijke ondersteuning bij het uitbouwen van een eigen handelsmerk.

De tijd is aangebroken om een nieuwe uitdaging te zoeken. Waarom daag je jezelf niet uit in een nieuw land en laat je je ware potentieel zien?

Gerelateerde vacatures

 • =job.status_text

  Product Owner

  WHISE Startersjob
  1140 Evere
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
 • 2018-09-01
  =job.status_text

  HR Consulent Payroll

  VAB Startersjob
  2070 Zwijndrecht
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Alle diploma's Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid