Getuigenis Jan Deroo: Projectleider bij Ceratec | Student Life | Student.be

Getuigenis Jan Deroo: Projectleider bij Ceratec

Jan Deroo (30) is al ruim 5 jaar in dienst bij Ceratec als projectleider. Ondanks zijn jonge leeftijd kreeg hij al veel verantwoordelijkheid. Typisch Ceratec, want als je wil, kan je snel kan groeien. Heel snel !

Het zijn en blijven boeiende tijden voor Jan Deroo. “In Halle ben ik een werf van Colruyt aan het afwerken, een project waar ik twee jaar mee bezig was. Daarnaast volg ik nog enkele grote werven op in Stasegem en in het Beneluxpark in Kortrijk.”

Veel verantwoordelijkheid dus voor een jonge kerel. Maar Jan geniet ervan met volle teugen. Want bij veel bedrijven krijg je niet die kansen om zo’n boeiende, grote werven alleen te leiden. “ Bij Ceratec geniet je volop van verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te ontwikkelen. Echt uitdagend en uniek.” Op die manier leerde én leert Jan heel veel bij. 

Bovendien is Ceratec een familiebedrijf waar er een toffe sfeer en open cultuur heerst met het management. “ Het personeel is meer dan een cijfer. Je voelt de gemeenschappelijke drive en krijgt ook veel ruimte voor eigen inbreng.” Het is ook dankzij die inzet van de 485 medewerkers dat het bedrijf de voorbije jaren enorm wist te groeien en grootse projecten kon verwezenlijken. Bij Ceratec is jouw sky the limit.

Over Ceratec

Ceratec is een Belgisch technologie- en engineeringbedrijf, in 1986 ontstaan uit de engineeringafdeling van de Steenbakkerijen van Ploegsteert. Vandaag wordt Ceratec gerund door de derde en vierde generatie van de familie De Bruyn en zijn ze actief in vernieuwende technologieën en duurzame oplossingen en diensten. De onderneming biedt kant-en-klare oplossingen op vier domeinen: automatisering, handling en logistieke oplossingen, elektrotechniek en grofkeramische industrie. Naast de hoofdzetel in Ploegsteert, heeft Ceratec ook filialen in Olsene, Doornik en Templemars (Rijsel).

Ontdek hier de jobs voor Young Graduates bij Ceratec 

Meer info: www.ceratec.bewww.ceratecjobs.com

 

 

Gerelateerde vacatures

  • =job.status_text

    Demand Planner FMCG

    L'Oréal Startersjob
    1082 Berchem-Sainte-Agathe
    Meerdere regio's
    Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
  • 2020-07-13
    =job.status_text

    Jurist (m/v/x)

    Selor Startersjob
    1000 Brussels
    Meerdere regio's
    Studieniveau: Master Statuut: Voltijds
Door verder te gaan op de website, aanvaardt u onze algemene gebruiksvoorwaarden en privacy policy Algemene voorwaarden en onze Privacybeleid